Anders-dan-anders hotel en vergaderlocatie 50|50 Belmont

Magazines | Vallei Business nummer 5 2023

Op deze locatie vergaderen, trainen of teambuilden doe je niet alleen vanwege de groene omgeving en de ligging. De 50|50 in de naam refereert aan het re-integratiemerk van het Leger des Heils voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met als boodschap dat Belmont de voorzet doet waardoor mensen weer aan het werk kunnen en dat de samenleving het daarna van ze overneemt.

'Re-integratiekandidaten doen bij ons ervaring op. Ze werken onder begeleiding en samen maken we onze gastvrijheid,' vertelt directeur Alex van Zoeren. Deze gastvrijheid gaat verder dan de standaard en tilt hospitality echt naar een hoger niveau.'

De intrinsieke motivatie om bij 50|50 Belmont te werken is groot en gericht. En dat doet wat met hoe het team werkt en omgaat met haar gasten. Maximale persoonlijke aandacht, focus op de mens, verbinding, sociaal ondernemen en op-rechtheid. 50|50 Belmont scoort dan ook hoog op klantvriendelijkheid, gastvrijheid en professionaliteit, en daarnaast op haar food & beverage aanbod en de kwaliteit ervan.

Belmont richt zich op de gast die kiest voor sociaal en maatschappelijk verant-woord ondernemen. Ze overtreffen graag verwachtingen en zijn hier goed in, zo horen ze terug. Niet voor niets zijn ze dan ook uitgeroepen tot Beste vergaderlocatie van het Jaar 2020 en heel recent tot Beste locatie van Gelderland 2024.

50|50 Belmont is geschikt voor business-clubs, trainingsbureaus, corporate bedrij-ven, scholengemeenschappen, lokale en regionale ondernemingen, gemeenten en besturen. Naast 10 vergaderzalen en een congreshal (tot 325 personen) heeft het hotel 50 hotelkamers waar je als zakelijke of vakantiegast heerlijk kunt genieten.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by